A Cars forum. AutoBanter

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » AutoBanter forum » Auto newsgroups » Simulators
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

rFactor:strange problem with framerate?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old September 15th 05, 04:08 AM
Alan Bernardo
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Mr Q" > wrote in message
u...
>I had a similar problem when using FSAA. Every time I got near more than a
>couple of AI cars the frame rate would drop to under 10 fps. This would
>happen even if I couldn't see the cars (eg. when I was driving past the pit
>lane and the cars were hidden behind the pit wall).
>
> Turning off FSAA fixed it, even if it isn't quite as pretty.
>
> Mr Q
> -------------------
>
>


That's odd but the way sometimes things go. I swear using FSAA and running
as many cars as possible doesn't seem to touch my framerate, for some
reason. It's nearly the same with or without AI drivers. But take LFS.
Running the AI in LFS chews up the frames to an unbelievable degree.

So many things are going on with all these different systems and
configurations, that there's always an odd difference between what occurs on
one machine and what occurs on another.

That's why I will always prefer the computer over the consoles. Consoles
are just no fun. There's nothing to try and figure.

Alanb


Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
98 Explorer - Cold Starting/ Idle Problem tj Ford Explorer 6 March 16th 05 04:22 AM
rec.autos.makers.chrysler FAQ, Part 1/6 Dr. David Zatz Chrysler 10 December 18th 04 06:15 AM
rec.autos.makers.chrysler FAQ, Part 1/6 Dr. David Zatz Chrysler 10 December 2nd 04 06:19 AM
New *FREE* Corvette Discussion Forum JLA ENTERPRISES TECHNOLOGIES INTEGRATION Corvette 12 November 30th 04 07:36 PM
87 TBI Suburban bog / acceleration problem Michael Vosk 4x4 8 September 29th 04 04:55 AM


All times are GMT +1. The time now is 03:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 AutoBanter.
The comments are property of their posters.